Traktatieservice


Traktaties omgeving Den Bosch en Rosmalen

prinses traktatie

Prinsessen traktatie in omgeving Den Bosch

Heeft u het te druk, of heeft u gewoon geen inspiratie om traktaties te maken voor uw kind, dan kunt u bij ons terecht. Wij maken voor elk kind een passende traktatie, die er prachtig uitziet maar ook nog heeééérlijk is! Hieronder ziet u de traktaties die wij standaard aanbieden. Heeft u een leuk idee, of wilt u iets wat precies bij uw kind past, laat het ons dan weten, want geen uitdaging is ons te groot.

Voor zowel jongens als meisjes zijn er heel veel mogelijkheden op het gebied van traktaties. Wilt u een prinsessen cupcake of een stoere piraten traktatie voor uw verjaardag? Laat uw wensen aan ons weten en wij maken het mogelijk!

Gezonde traktaties

Naast de lekkere maar iets minder gezonde traktaties hebben wij ook een flink aantal gezonde traktaties. Hier maken wij gebruik van lekker fruit en hartige hapjes. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Prijs: vanaf €1,00 per traktatie

Wij verzorgen uw traktaties vanaf 10 personen.

Houd u er rekening mee dat sommige traktaties seizoensgebonden zijn voor meer informatie of heeft u vragen, of wilt u direct een van onze traktaties bestellen? Neem dan contact op!