Picknickmanden


Heeft u binnenkort een gezellig vriendinnenweekendje, een familie- uitje, of bent u opzoek naar een leuke date. Dan is de Picknickmand de oplossing. Bij Frutsels en Franjes kunt u overheerlijk gevulde picknickmanden huren.

U kunt kiezen uit twee verschillende arrangementen.

Happy hapjes :

Een gevulde picknickmand bestaande uit een overheerlijke mix van zoete hapjes. Met onder andere: zelf & vers gebakken scones, brownies, bonbons en cupcakes. Natuurlijk zit er ook koffie en/of thee inbegrepen.

Deze mand kost: €12,50 per persoon.

Let op: voor de mand en het servies word €25,- borg in rekening gebracht, wanneer u de mand en het servies in goede staat inlevert, ontvangt u dit bedrag terug.

Picknickmand huren

Sweet Sunshine:

Een gevulde picknickmand bestaande uit een mix van overheerlijke zoete hapje en hartige broodjes. Met onder andere: Home made scones, brownies, bonbons, cupcakes, verschillende belegde Turkse broodjes of sandwiches. Natuurlijk zit er ook koffie en/of thee inbegrepen.

Deze mand kost: €17,50 per persoon.

Let op: voor de mand en het servies word €25,- borg in rekening gebracht, wanneer u de mand en het servies in goede staat inlevert, ontvangt u dit bedrag terug.

Iets speciaals nodig?

Wilt u iets speciaals, of heeft u graag een lekker extraatje, dit kan altijd overlegt worden. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om een lekkere fles prosseco of champagne mee te nemen in de mand, geef dit dan aan mij door.

Let op: de picknickmanden kunnen vanaf 2 personen worden gehuurd.

U kunt de mand vooraf op komen halen in Den Bosch, wanneer u niet in deze gelegenheid bent, kunnen we in overleg kijken wat we kunnen betekenen.

Heeft u bijzondere wensen of gewoon wat vragen? Neem dan contact op!