Kinderfeestjes


Frutsels en franjes organiseert geweldige kinderfeestjes in de omgeving van Den Bosch. Onze kinderfeestjes zijn uniek door de creatieve aanpak en invulling, en de fantastische begeleiding. U kunt het zo gek niet bedenken en bij Frutselsenfranjes is het mogelijk. De feestjes vinden plaats bij uw thuis op locatie.. De feestjes kosten €15,- per kind en zijn te boeken vanaf 6 tot maximaal 12 kinderen.

Verzinnen van kinderfeestje

Samen met uw wensen ontwikkelen wij een leuk idee die perfect aansluit bij de wensen van de kinderen en de ouders. Frutsels en Franjes heeft ervaring met leuke feesten voor de kinderen, speurtochten of gehele spelmiddagen. Alles is mogelijk!

Hieronder ziet u alvast een paar voorbeelden van de kinderfeestjes die mogelijk zijn! Kunt u nou echt niet kiezen neem dan snel contact op.

kinder party rosmalen

Kinderfeest voor meiden omgeving Den Bosch

Meiden hebben natuurlijk behoefte aan andere feestjes dan de jongens. Daarom verzint Frutsels en Franjes en leuk idee voor de meiden om een geweldig kinderfeestje te houden. Hieronder vindt u een paar mogelijkheden:

 

Knutsel Frutsel feestje:

Dit is een feestje speciaal voor de kinderen die van knutselen houden.

We gaan beginnen met verjaardagsliedjes zingen voor de jarige job, en de kadotjes uitpakken. Natuurlijk doen we dit onder het genot van een heerlijke cupcake, die we zelf versieren met boter cremé en parels.

Dan gaan we beginnen met leuke stofjes uitkiezen, want we gaan lampenkapjes pimpen.

Dit gaan we doen met: stofjes, lintjes, knopen, glitters, verf, plakkertjes, strikjes en glimmers.

De kinderen kunnen helemaal los gaan en kunnen hun creativiteit kwijt met alle materialen.

 

Knutsel kinderfeestje in Den Bosch of Rosmalen

Lampenkapjes maken tijdens een kinderfeestje in Den Bosch of Rosmalen

 

Let op: bij dit kinderfeestje word er gewerkt met lijmpistolen ( anders blijven de materialen niet goed zitten). Bedenk dus van te voren goed of de kinderen dit kunnen.

Dit feestje duurt ongeveer 2 uur tot 2,5 uur.

Ieder kind neemt mee naar huis:

– een gepimpt lampenkapje

 

 

Smul, Bak & Frutsel feestje:

In feestje kunnen al de kinderen hun bak & Frutsel kunsten laten zien! We gaan met ze alle lekker aan de gang. Natuurlijk beginnen we met zingen voor de jarige job, en de kadotjes uitpakken.

We beginnen met het pimpen van de koksmutsen, deze heb je namelijk wel nodig voordat je gaat bakken.

Daarna gaan we lekker aan de slag met de cupcakes (deze zijn van te voren al vers gebakken). We gaan de cupcakes afsmeren met boter-cremé in de smaken aardbei of chocolade. Hierna gaan we met verschillende kleurtjes fondant de cupcake bekleden. De kinderen kunnen de cupcake dan versieren met uitstekvormpjes en parels. We gaan zelfs leren hoe je een echt roosje maakt van fondant. Zo gaan alle kinderen met mooie cupcakes naar huis, als ze nog niet zijn opgesmikkeld.

Cupcakes versieren

Cupcakes versieren tijdens het bak feestje in Den Bosch of Rosmalen

Dit Feestje duurt 2,5 uur

Iedere kind neemt mee naar huis:

– 4 versierde cupcakes

– een gepimpte koksmuts.

 

 

 

 

 

 

Frozen feestje:

Wat is nu helemaal hot bij de meiden? Frozen!! Hier heeft Frutsel en Franjes een leuk aansluitend kinderfeest bij.

images

frozen feestje den bosch rosmalen

De Jarige krijgt een prachtige feesthoed in het thema, na het uit pakken van de cadeaus op een leuke manier, is het natuurlijk hoog tijd voor iets lekkers! De kinderen gaan aan de slag met het versieren van glitter- cupcakes.

Bij frozen hoort natuurlijk Olaf de sneeuwpop, deze gaan de kinderen in 3-D maken met allerlei knutselgerei op een schilderij.

Dit kinderfeestje duurt ongeveer 2,5 uur

De kinderen nemen mee naar huis:

– een leuk schilderij van Olaf.

 

 

 

Kinderfeestje

Kinderfeestje in Den Bosch, Rosmalen of omgeving.

Kinderfeest voor jongens omgeving Den Bosch

Ook voor de jongens hebben wij veel leuke ideeën en concepten voor kinderfeestjes. Hieronder vindt u een paar mogelijkheden:

 Piratenfeestje:

In dit kinderfeest worden alle jongens stoere piraten. De piraten gaan achter de schat aan, met behulp van Kaat Piraat en de schatkaart. Voordat de zoektocht begint gaan de kinderen hun vlot van wafels versieren. Daarna worden alle kinderen thuis omgetoverd in echte piraten, door middel van schmink en hun eigen gemaakte ooglapje. In het bos zullen allerlei aanwijzingen zijn, voor die aanwijzing moet een spel of opdracht gedaan worden.

Dit kinderfeestje duurt ongeveer 3 uur.

Ieder kind neemt mee naar huis:

– een mooi ooglapje

Piraten feestje

Piraten kinderfeestje in Den Bosch, Rosmalen of omgeving.

 

Natuurlijk mogen ook de meisjes de jongensfeestjes doen of andersom. Heeft u bijzondere wensen of gewoon wat vragen? Neem dan contact op!